مواد لازم

نیم کیلو ساقه ریواس، پاک شد

1 فنجان سرکه سیب

1 فنجان آب

1 فنجان شکر

یک و نیم تکه زنجبیل، خرد شده

نیم قاشق چایخوری نمک

2 قاشق چایخوری دانه خردل

نیم قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه

 

طرز تهیه:

در قابلمه کوچکی سرکه سیب؛ آب، شک، زنجبیل و نمک را بریزید و بگذارید روی اجاق بجوشد تا شکر در آن حل شود.

ادویه ها را بین دو شیشه تقسیم کنید. می توانید ادویه دلخواهتان را اضافه کنید.

e659_2013611954511a_jpg.jpg

ساقه های برش خورده ریواس را در این دو شیشه پر کنید.

سپس مایع درون قابلمه را روی آنها بریزید و تا بالای ریواس ها پر کنید.

g686_2013611954572a_jpg.jpg

سپس شیشه ها را تمیز کنید و درپوش آنها را گذاشته و کیپ کنید.

اگر قرار است ترشی ها تا یک سال بمانند، باید آنها را در کنسروساز فرآوری کنید بدین صورت که شیشه ها را ده دقیقه در آب جوش بگذارید بماند. آب باید تا بالای شیشه ها را بگیرد.

اگر می خواهید ترشی شما تردتر باشد، آن را در یخچال بگذارید. بعد از 24 ساعت آماده می شود و بعد از یک هفته طعم آن عالی می شود.